搜索

[音樂] 泰妍幫Amber featuring惹評擊!網民:「搵Jessica好過。」

mafky1 Lv.9

【韓流】泰妍幫Amber featuring惹評擊!網民:「搵Jessica好過。」

泰妍好心幫Amber featuring,點知就被粉絲彈到貼地

泰妍好心幫Amber featuring,點知就被粉絲彈到貼地

韓國女團f(x)成員Amber近日就飛甩隊友,單飛推出solo專輯,喺主打歌《Shake That Brass》MV中搵嚟圈中各方好友義氣演出力撐之外,仲搵嚟同門師姐團少女時代(少時)嘅泰妍幫手featuring首歌,認真有面子。 

泰妍話晒都係少時入面嘅好聲代表,大家原本諗住佢同Amber合唱,粉絲嘅反應一定會好好,點知泰妍竟然調轉頭惹嚟粉絲評擊。

有網友睇完Amber《Shake That Brass》嘅MV之後,就話寧願泰妍唔好參呢首歌,因為Amber根本唔需要靠泰妍嘅幫助嚟引起話題,亦有網友話「Amber已經係一個好好嘅藝人,如果一定要有人助陣專輯的話,我更希望係Jessica。」、「個人嚟睇,泰妍嘅部分同成首歌風格都好唔夾。」、「如果需要一個有力嘅聲音,又要係Amber朋友,Ailee可能會更適合,泰妍把聲太溫柔了。」等。

泰妍好心幫Amber featuring,但得嚟嘅竟然係咁嘅評價,最陰公係網民竟然話搵少時前成員Jessica好過搵佢,真係慘慘豬喇。

另外,少時近日為代言手錶影咗輯新嘅平面廣告相,成員們仲瞓喺床上擺出性感甫士,誘惑到爆。

幻影 Lv.5

泰妍其实也不错的 没必要这么攻击

幻影 Lv.5

这张照片看着像男女朋友

KarieCA Lv.5

还没听呢 不知道怎么样