搜索

李東旭公開徵女友 搞笑女星金申英揮手

phoenix98 Lv.11

劇集《鋼鐵人》男星李東旭早前喺出席新劇記者會嘅時候已經講過自己患上咗愛情缺乏症,而近日佢喺電台節目上再次大膽公然搵女友,盡露自己寂寞的心。

喺噚日,李東旭為搞笑男星兼好朋友鄭俊河主持嘅《無限挑戰》嘅特別電台節目《正午的希望曲》進行聲音演出,而當李東旭聽到一個聽眾講有關同男朋友kiss嘅煩惱時,李東旭就突然話:「保持濕潤嘅嘴唇係最基本嘅,要記得搽唇膏,最好係有桃味嘅。」

講完之後,佢又無喇喇同鄭俊河講:「快啲介紹女朋友俾我喇。」令在場所有女工作人員都即時雙眼發光。尤其係坐喺鄭俊河對面嘅搞笑女星金申英,仲即刻向鄭俊河揮手示意添。於是鄭俊河就話:「有金申英同李國珠。」此言一出,李東旭除咗傻笑之外,唔識點俾反應。

另外,《鋼鐵人》由開播以來收視一直不敵同檔劇集《我人生的春天》同埋《對我而言可愛的她》,keep住墊底,最新一集收視更創新低只得5%,睇嚟李東旭要加把勁先得喇。

來源: 蘋果日報
2014年9月21日

再接再厲  我還是會支持他的戲 只是 現在還在看 戀愛的發現

男神男神!!!快到碗里来!

很喜欢的一位演员!
希望他的新剧能收视上升

vicky0303 Lv.7

李東旭帥!!
很喜歡他喔

lilytu62 Lv.15

李東旭大帥哥,我也很喜歡
感謝被踢出字幕組

qiuyue6455 Lv.7

李栋旭,赶紧的到我这来吧!