搜索

藍潔瑛想復出拍劇 張敬軒:我呢一代係睇佢演嘅戲大

mafky1 Lv.9

【妳要加油!】藍潔瑛想復出拍劇  張敬軒:我呢一代係睇佢演嘅戲大

建立時間: 0511 12:29

(instagram截圖)(資料圖片)

當年被封「靚絕五台山」嘅藍潔瑛十多年前精神狀況出現問題,目前要以綜援過活,喺赤柱公屋深居簡出,由於近日大台重播《大時代》,令演「玲姐」嘅藍潔瑛再次成為焦點,上周nowTV邀藍潔瑛出山接受《102觀星總部》主持梁榮忠訪問,表示想復出。

唔少網民留言鼓勵藍潔瑛,留言道「好想佢復出,支持佢呀」、「加油呀玲姐」、「希望見到佢走上人生新里程,能復出非常好」。

張敬軒:我呢一代係睇佢演嘅戲大。(資料圖片)

歌手張敬軒今日睇完《蘋果》報道,留言:「屋企冇電視兩年幾。第一次因為咁想睇一個訪問而較電視,join番now。今晚要繼續紅館嘅演出,希望有朋友可以幫我錄低,之後重温番。我呢一代係睇佢演嘅戲大,真係好想再睇到佢有新嘅演出……」不過軒仔就擔心傳媒風氣,令藍潔瑛再受傷害。

張敬軒寫道:「只希望愛佢同錫佢嘅朋友多啲幫佢、關心佢。潔瑛姐姐,好多人都好愛妳,妳要加油!」  

(instagram截圖)

pmangle Lv.3

谢谢分享

u23dom Lv.8

已變成肥師奶的藍潔瑛,真的要keep fit才有機會復出了

mafky1 Lv.9 |楼主 

u23dom 发表于 2015-5-11 17:31
已變成肥師奶的藍潔瑛,真的要keep fit才有機會復出了

演阿媽阿嬸,只要精神些,胖一點點也沒關係。。。唉,歲月是美麗的大敵人

mafky1 Lv.9 |楼主 

不客氣