搜索

[韓星] 上月誕二胎 蘇怡賢復工拍節目表白老公

mafky1 Lv.9

【韓流】上月誕二胎 蘇怡賢復工拍節目表白老公

香港蘋果日報 | 11月28日08:30

韓劇《3days》、《女人的秘密》嘅33歲女星蘇怡賢,2014年同演員老公印喬鎮結婚,前年12月誕下大女印夏恩,上月再誕下千金,榮升兩女之母。

雖然蘇怡賢未有拍攝新作嘅打算,但佢就擔任噚晚播出嘅綜藝節目《同床異夢2-你是我的命運》嘅嘉賓,係佢產後首度亮相綜藝節目。噚晚現身嘅蘇怡賢似乎仲有少少水腫,不過依然靚女,蘇怡賢又指細女出咗世約50日。

提到演員老公印喬鎮,蘇怡賢表示係高中時期認識老公,仲提到兩人嘅愛情故事,相當幸福。蘇怡賢稱:「我同老公都好鍾意講嘢,所以可以徹夜談心,亦算係好多對話嘅夫婦。」至於節目主持人之一嘅秋瓷炫早前宣佈陀B,蘇怡賢亦有提供育兒小貼士畀秋瓷炫。

主持人金九拉問到:「見到老公同其他女演員拍親密戲時會唔會呷醋?」蘇怡賢亦直言會呷醋:「好嫉妒,太討厭喇,我只能夠接受到拖手嘅程度,可能我到依家仲係好鍾意佢喇。」怕醜向老公表白,令現場眾人相當羨慕。

另外,蘇怡賢日前喺Instagram上載拖大女小夏恩外出嘅相,大晒其修長身型,似乎誕B後都好快修身成功,而小夏恩就一如以往可愛,獲粉絲留言激讚。

又生了一个女儿啊 希望小的这个能像妈妈 大的太像爸爸了

cze1860 Lv.11

这么快就复出了,厉害呀

mafky1 Lv.9 |楼主 

cze1860 发表于 2017-11-28 20:26
这么快就复出了,厉害呀

兩個小孩,兩夫婦要努力工作賺奶粉錢呢

生完BB二个月都未够就工作了,真的好佩服她,不过希望她还是多些注意保重身体啊~