搜索

[韓星] 【《雲畫》慶功】朴寶劍飛抵菲律賓 遭怪手偷襲

kittyngan Lv.9

朴寶劍見到咁多粉絲,表情幾得意

有怪手偷襲

勁多粉絲接機

挽實助手,幾可愛

由朴寶劍同金裕貞主演嘅人氣韓劇《雲畫的月光》已於本周二圓滿結束,收視再創出新高。

由於《雲畫》開播至今反應咁好,所以早前劇組已宣佈會去菲律賓旅行慶功,而今日朴寶劍等人就齊齊從仁川機場出發去菲律賓,只見朴寶劍今日唔着古裝,變返陽光男孩現身機場,佢現身時有唔少傳媒及粉絲喺現場拍照,朴寶劍表現得相當親民,不時揮手同佢哋打招呼,又展示燦爛笑容。而最搞笑喺朴寶劍現身時仲親暱地挽實助手,好似怕醜小男孩一樣,十分可愛。

而當朴寶劍抵達菲律賓時,原來現場已經有唔少粉絲守候,有粉絲亦喺佢下榻嘅酒店等見Oppa,當朴寶劍落機時見到咁多粉絲都有點愕然。由於現場粉絲太多,所以朴寶劍喺助手保護下慢慢離開機場,但有唔少粉絲都趁機會摸佢,見佢身上出現好多怪手,難怪有粉絲就捕捉到佢搞鬼表情,好似高呼:「嚇死寶寶」一樣。

蘋果日報
unusual Lv.7

不要隨便摸別人吧 希望他海外宣傳順利

fortune Lv.3

啊, 原來有人掃後頸, 難怪露出這麼害怕的表情.
可憐的寶寶~

yiuyiuyiu8 Lv.7

粉絲真是瘋狂,請不要嚇怕寶劍呀.

zyylsj Lv.8

心疼宝剑啊 希望别再有这样的粉丝了

asuradda Lv.3

脖子后面,难怪会这样

Miiyakko Lv.6

太過激進的粉絲真的很容易嚇到人啊

0零希 Lv.9

爱他就请尊重他,希望粉丝能够自制了。

ldolphin Lv.2

哈哈哈~保鑣要盡責~否則會產生誤會ㄟ旅途愉快